Yazarlar

Hem Siyonist hem sapkın

Terör devleti İsrail, sapkın oluşum LGBTİ’ye verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi.

Furkan Erten

Uzun yıllardır ‘eşcinsel’ adı verilen sapkınlara yönelik desteklerini sürdüren İsrail rejimi, sapık çiftlerin de çocuk sahibi olması için taşıyıcı annelik yöntemini kullanmasına izin verdi.

Siyonist İsrail’den sapkın bir adım daha geldi. LGBTİ’ye çeşitli destekler veren ve 2015 yılında kutsal mabedimiz Mescid-i Aksa’nın bulunduğu Kudüs’te LGBTİ’lilerin “Onur (!) Yürüyüşü” gerçekleştirmesine izin veren İsrail, bu kez ‘eşcinsel’ sapkınların çocuk sahibi olabilmesi için taşıyıcı anne hakkı kullanmasına izin verdi. İsrail Yüksek Mahkemesi tarafından verilen karara göre eşcinseller ve bekârlar 6 ay içerisinde düzenlenecek hakla birlikte artık taşıyıcı annelik üzerinden çocuk sahibi olacak.

NESİLLER, TEHLİKE ALTINDA

Türkiye’de yasak olan taşıyıcı annelik, ajanslar üzerinden sağlık turizmi adı altında yurtdışında gerçekleştiriliyor. Bazı ülkelerde serbest olan taşıyıcı annelik için İsrail’de 2018 yılında sadece çocuk sahibi olamayan kadınlara izin verilmişti. Bu hakla çocuk sahibi olmak isteyen sapık çiftler, çeşitli ülkelere giderek bu yöntemi kullanıyordu. Yüksek Mahkeme’nin verdiği kararla birlikte artık LGBTİ’li sapkınlar da bu yöntemle çocuk sahibi olacak. Masum çocuklar, sapık çiftler ile birlikte büyümek zorunda kalacak ve gelecek nesiller büyük tehlike altında olacak. Korkulan, Türkiye’den de İsrail’e bu .konuda müracaat olmas

K:milligazete

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu