Filistin ve Kudüs haberleriHaberler

Bir Filistinli Genç İşgalci Yerleşmicinin Saldırısı Sonucu Şehit Oldu

Filistin’in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus şehrinin güneyindeki Huvvare kasabasında dün, (Perşembe), Muhammed Ed-Damidi isimli 19 yaşında bir genç yahudi yerleşimci bir teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit oldu. Böylece son 24 saat içinde İsrail işgal güçleri tarafından şehit edilenlerin sayısı 4’e ulaştı. 

Rividya Hastanesi’ndeki tıbbi kaynakların verdiği bilgilere göre Lubeyb Muhammed isimli genç ağır yaralı olarak hastaneye ulaştırıldı. Hastane ekibinin onu kurtarmak için yoğun çaba sarf etmesine rağmen hayatını kaybetti

Adı geçen gencin, İşgalci Yerleşimcilerin Nablus’un Huvvare kasabasına düzenledikleri baskının engellenmesi çabası esnasında bir İşgalci yerleşimci tarafından kalbinden vuruldu.

Dün gece onlarca İşgalci yerleşimci işgal güçlerinin himayesi altında Huvvare kasabasına baskın düzenlemiş ve Filistinlilerin mal varlıklarına saldırmışlardı. Filistinli gençlerin onlara engel olmak istemeleri üzerine de gençlere silahlarla saldırdılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu