Basın Açıklamaları

Hamas’tan Bazı Arap Ülkelerine Yönelik Sert Açıklama

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Siyonist işgalin halkımıza karşı işlediği suçlarla ilgili soruşturma açmaya karar verdiği bir dönemde, bazı Arap ülkeleri işgal Başbakanı Netanyahu'yu başkentlerinde kabul etmeye hazırlanıyor.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas sözcüsü Dr. Abdullatif Al-Qanoo yaptığı basın açıklamasında, bazı Arap hükümetlerinin İsrail ile olan ilişkisini eleştirdi.

Al-Qanoo, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Siyonist işgalin halkımıza karşı işlediği suçlarla ilgili soruşturma açmaya karar verdiği bir dönemde, bazı Arap ülkeleri işgal Başbakanı Netanyahu’yu başkentlerinde kabul etmeye hazırlanıyor dedi.

Dr. Abdullatif Al-Qanoo sözlerine şöyle devam etti. İşgal Başbakanı Netanyahu’nun yakında bazı Arap ülkelerine yapacağı ziyaretler, onun suçlarına bir örtü ve davamızı hedef alan siyasi gündemlerine hizmet ediyor.

Hamas sözcüsü basın açıklamasını şu sözlerle noktaladı; Arap ülkelerinden Siyonist işgalin boykot edilmesini, suçlu liderlerinin Arap başkentlerine kabul edilmemesini ve onlarla her türlü normalleşmeye son vermelerini istiyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu