HaberlerTürkiye'den haberlerYazarlar

Filistin Sizinle Kampanyasından Bir Grup Antakya’yı Ziyaret Etti

Filistin Sizinle Kampanyası bir grup Antakya şehrini ziyaret etti ve yardım çalışmaları yürüten Tügva vakfını ziyaret etti ve vakfın Antakya genel başkanı ve aynı zamanda deprem birçok yakınını ve vakfın gönüllerini kaybetmiş Burak Serman’ la görüştü ve Filistin halkının taziyelerini bildirdi.

Filistin Sizinle Kampanyası Sözcüsü Muhammed Ebu Takiye, vakfın genel başkan yardımcısına ve diğer illerden gelen vakfın yetkililerine çalışmaları ve kampanyası hakkında bilgilendirme de bulundu.

Her iki tarafta yardım ve ihtiyaçlar noktasında fikir alışverişinde bulundu ve Filistin Sizinle kampanyası ittifak edilen hususlarda ihtiyaçları tedarik etme sözü verdi.

Dün gece Filistin Sizinle Kampanyası gönüllüleri bir tır içecek suyu Tügva’ya teslim etti. Sonraki süreçte de diğer ihtiyaçları giderecek.