Hamas’ın Yurtdışı Başkanı: “Sağlam Köşe” Tatbikatı, Halkımızın Birliğini Teyit Ediyor

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın yurtdışı başkanı Dr.Maher Salah, Sağlam Köşe tatbikatı, İsrail işgaliyle yüzleşmek ve halkımızı savunmak için Gazze Şeridi’ndeki Filistin direnişinin çeşitli askeri kanatları arasındaki işbirliği ve koordinasyon çabalarının bir sonucu olduğunu söyledi.

Salah, yaptığı basın açıklamasında, bu tatbikatın mesajının gerçek Filistin ulusal birliğini teyit etmek olduğunu ve halkımızın Siyonist terörü karşısında vizyon ve alan koordinasyonunu birleştirme çabalarındaki bağlılığını ve gücünü yansıttığını vurguladı.

Dr.Maher Salah

Bu tatbikatın, direnişin yetenekleri ve hazırlığı açısından başta Filistinliler olmak üzere tüm Ümmet için bir umut ışığı olduğunu, direnişin birliğinden gurur duyan yurtdışındaki Filistin halkımıza olumlu bir yanıt verdiğini, geri dönüş ve kurtuluş müjdesini temsil ettiğini belirtti.

Salah, direniş gruplarının arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin büyüklüğüyle küçük düşürülen Siyonist oluşuma “Sağlam Köşe tatbikatıyla” istenilen mesajın verildiğini açıkladı.

Salah, özgürlüğe ve geri dönüşe kadar halkımızın işgale karşı meşru direnme hakkını yineledi.

Ayrıca, Direniş ve kararlılığın düşmanla mücadelede tek dil ve doğru denklem olduğunu vurguladı.