Hamas’tan İHH’ya Taziye Ziyareti

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Lideri İsmail Heniye başkanlığında üst düzey bir heyet, İHH yardım vakfına bağlı dört gencin geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmeleri üzere taziye ziyaretinde bulundu.

Heyet, İHH’nın Fatih – İstanbul’daki merkezine gitti. Heyeti, İHH Genel başkanı Bülent Yıldırım, AKP İstanbul il Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Siyer Vakfı kurucu başkanı Muhammed Emin Yıldırım ve Yedi Hilal Yardım Vakfı’nın başkanı Selim Sarıyıldız karşıladı.

Heniye, İHH’ye ve hayatını kaybedenlerin ailesini taziyelerini sundu ve vakfın, gençlerin, Türkiye Cumhuriyetinin ve Türkiye halkının Filistin davasına ve İşgalci İsrail’e karşı verdiği mücadeledeki desteği için teşekkür etti.

Heyette İsmail Heniye’yle birlikte; Zahir Cebarin, Dr. Sami Ebu Zuhri, Nasır Ebu Osman, Harun Nasıruddin, Elan Bilal ve Tahir el-Nunu bulunmaktaydı.